Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over het ontwerpen over je droomtas? Neem gerust contact met me op via onderstaand contactformulier of via Instagram of Facebook:

  6 reacties

  1. Hallo.

   Ik heb een vraagje. Kun ook zo’n schort maken wat Herman den Blijker draagt in het programma Grillmasters? En dan aan de linkerkant een lus voor een theedoek. Graag in de kleur zwart met bruine accenten. Heb je ook nog maten nodig? Ik heb ongeveer postuur Den Blijker alleen niet zo lang.

   mvg
   Erik Hakkers

  2. Author

   Hallo Erik. Ik heb het model gevonden op internet. niet in zijn geheel te zien, maar ik begrijp wat je bedoeling is. Kleuren dus hetzelfde als op de foto te zien is van den Blijker. de banden zou ik dan inderdaad verstelbaar maken. De lengte tot kniehoogte mag je inderdaad dan wel even doorgeven. Heb ik toch een richtlijn. En het zwarte leer wat ik gebruikt heb bij die andere schort, is dat een goede kleur?
   Mvg Silvera Jans

  3. hallo silvera , herman heeft mijn postuur .Graag wil ik een offerte voor een witte schort als die kleur er niet is en bruine ,mvg frans

  4. Beste Silly,
   Is de zwarte schort nog te koop met accessoires eraan/op?

   Graag tot horens, groetjes Christel

  5. Is het Leren schort fantasy kleur € 75,00 ook in wit verkrijgbaar?

  6. Hoi Silvera

   Bij je foto’s zie ik een soort Trio Bag (zwart) staan. Kun je deze ook op maat maken? 35×27 cm met een ring aan de zijkant voor de schouderband?

   Ik hoor t graag van je

   Gr Dibbi de Vries

  Comments are closed.