Een tas ontwerpen, kan dit?

Je hebt je ideale leren tas in gedachten maar je kunt hem ner-gens in de winkels vinden. Balen… Maar, dan laat je hem toch maken? Ik help je namelijk graag aan je leren tas van je dromen. En een groot voordeel is: je kunt de tas daardoor helemaal zelf ontwerpen. Ik ga vervolgens op zoek naar het mooiste leer en ga hard aan de slag zodat jij je artikel binnen 2 á 3 weken in huis hebt!

Hoe gaat een tas ontwerpen in z’n werk?

Het begint bij een idee. Waarschijnlijk weet jij allang hoe je nieuwe favoriete tas eruit moet komen te zien, maar weet je dat nog niet? Dan is het nu tijd om inspiratie op te doen. Bekijk bijvoorbeeld ons Instagram– of Facebookaccount, ga webshops af en ga ook op zoek naar een voorbeeld van welk type & kleur leer de nieuwe tas moet hebben. Vervolgens denk je na over het formaat, welk kleur hardware (bijvoorbeeld de sluiting) én hoe je jouw leren tas graag van binnen ingedeeld hebt. Ik doe je een voorstel en maak eventueel foto’s van het leer dat ik van plan ben te gebruiken. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Bekijk alvast onze pagina over tarieven en verkooppunten voor meer informatie over onze prijzen en waar mijn gemaakte artikelen al te bewonderen zijn!

Kan dit ook met andere artikelen?

Absoluut! Een tas is enkel een voorbeeld. Wil jij zelf een leren schort, leren sleutelhanger, leren vlinderstrik, etc. ontwerpen? Ik help je graag! Heb je al wat in gedachten? Neem contact op via onze contactpagina, ons Instagram– of Facebookaccount om de mogelijkheden door te nemen.